Hvalpe NU

Vores hvalpekuld

Vores Dodo og Gembæk's Charning Star of Music -

https://www.gembaek.dk/wilson er blevt forældre til 6 dejlige hvalpe den 7.12.21, tre af hvert køn. De er klar til at flytte til deres nye hjem 1. februar 2022.


                                                        --- 0 ---


Vores Abi og Tobias er parret og Abi har født 7 dejlige hvalpe, som alle har fået nye hjem og er klar til at flytte 22. janua 2021.

                                                           og

Vores Didi er parret med med Gembeks Charming Star of Music og Didi har født 7 hvalpe, som alle har fået nye hjem og er klar til at flytte 2 februa 2021.

Tidligere hvalpekuld

Vi har parret Golddream Xandra Survivor med Vincent - Tuch of Magic I am limited edition -  og forventer hvalpe midt i uge 46, alle hvalpe er solgt og flytter til nye hjem i uge 1/2020.

Vores Abi Lady of Chaos bliver parret med Gembæks Chaveni's Blues For The Soul. Hvalpene er flyttet til nye hjem.

Xandra Suvivor og Gembæks Charming Star of Music (Wilson Jr.) er blevet forældre i dag 9.10.2018, så om 8 uger er de små klar til nye hjem.

Abi (Golddream Abi Lady of Chaos) og CH Xanthos Machiavell er blevet parret og Abi har født den 4. februar, 11 dejlige og sunde hvalpe - 7 tæver og 4 hanner.

De er alle reserveret. Fødslen gik gik godt og Abie er en omsorgsfuld mor.

Xantos Machiavell - se nedenstående billede - kommer fra Kennel Dewmist i Sverige, ejer Henric Fryckstrand, kig på hjemmeside. www.dewmist.com


Bare få timer gamle

2 uger gamle - som de vokser

Xantos Machiavel - den stolte far

Hazel (Goldenlink Dreamy Dina) og Timmy (Zampanzar Step i Time fra Kennel Dewmist i Sverige)er blevet forældre til 8 dejlige hvalpe. De blev født søndag den 28. maj. 2017. De er nu flyttet til deres nye hjem

Xandra fødte 8 dejlige hvalpe - 5 tæver og 3 hanner. Hvalpene er flyttet til deres nye hjem.


Kennel Golddream

Søren Grindsted og

Lotte Wikke

Kildemosevej 14

3320 Skævinge

Mobil: 40207328

sg@golddream.dk

Pablo - hvalpenes far

Vi er flytte ud masser af plads jubiiii

Ude og lege dejligt

4 uger vi spiser ude jubii

Den 21. oktober 2015 fødte Xandra 5 dejlige hvalpe - 4 tæver og en han. Lige nu hygger de sig med deres i vores hvalperum lige ved køkkenet.

Senere når de få brug for mere plads, får de adgang til bryggers og udgang til hundegård. Her under et billede af den stolte far Spencer.

DK. CH. U. SUMMERAMBA LAST ORDERS


Alle hvalpe har nu fået en dejlig ny familie, som vil glæde sig over deres opvækst. Vi glæder os til at se dem igen i nye størrelser til hvalpetræning i det nye år.

 


Den 2 juni fødte Hazel 7 dejlige hvalpe 5 hanner og 2 tæver. Hvalpene har det godt og Hazel passer godt på dem.

Hazel er parret med Lawpark Spelcaster kaldet Chaos fra Kennel Gembæk. Hvalpene er  klar til deres nye hjem 28 juli 2015

2 uger gamle

Hvalpene 3 dage gamle

Billeder af Chaos - hvalpenes far


Vores livlige Hazel har født 9 dejlige, sunde og fine hvalpe - 8 hanner og en tæve den 9. august 2014. Det er Tobias, vores dejlige og rolige hanhund, der er den stolte far.

Vi leger med Lotte

Nu får vi ikke kun mælk fra mor

Og sover dejligt

       Hazel passer godt på de kun 24 timer gamle hvalpe

Juhuu - bunke - dejligt at sove sammen

Francesca hygger med mor og hvalpe.